exclusieve vloeren

kom langs
in onze showroom

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK

X

Troffelvloer Nijmegen VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Troffelvloer Nijmegen: voor hoge hygiëne-eisen ga je voor een epoxy troffelvloer

Ben je op zoek naar een vloer voor in een ruimte waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, zoals een ziekenhuis of restaurant? Dan is een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren een goede keuze. Omdat de vloer geen vloeistof doorlaat en bestand is tegen chemicaliën, is een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren geschikt voor dit soort werkruimtes.

Een epoxy troffelvloer is vocht- en vuilafstotend

Ook in een industriële of commerciële omgeving, zoals een magazijn, garage, fabriek, of retail-omgeving komt een epoxy troffelvloer goed tot zijn recht. De epoxy troffelvloer is een vloer die al jaren met succes wordt toegepast en die naast zijn functionele kenmerken garant staat voor een mooie, strakke uitstraling:

 

  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Slip- en slijtvast
  • Slag- en stootvast
  • Sterk en duurzaam materiaal
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Chemicaliën resistent
  • Geluidsabsorberend

Een epoxy troffelvloer is praktisch, sterk en mooi in elke ruimte

Een epoxy troffelvloer wordt met de hand getroffeld en is bijzonder sterk, vergelijkbaar met een tegelvloer. Van Tol Vloeren biedt keuze uit talloze kleuren en kleurencombinaties. Jouw epoxy troffelvloer kan dus naar elke smaak of ruimte worden aangepast. De epoxy troffelvloer in uni kleur wordt steeds vaker in woningen aangebracht.

Een epoxy troffelvloer gaat jarenlang mee

Een epoxy troffelvloer zorgt voor een naadloze verbinding van alle ruimtes. Daarnaast voelt een epoxy troffelvloer warm aan en staat hij bekend om zijn stoere uitstraling. Een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren is uiterst onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Daarnaast is de vloer vocht- en vuilafstotend, geluiddempend en uitstekend combineerbaar met moderne en trendy inrichtingen.

Dit type vloer kan op vrijwel iedere ondervloer aangebracht worden na het egaliseren van de vloer.

Een troffelvloer iets voor u?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een troffelvloer zijn? Neem telefonisch of per mail contact op met Van Tol Vloeren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.
Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.
Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !