exclusieve vloeren

Troffelvloer voor Bakel en omgeving voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

HOGE HYGIËNE-EISEN? GA VOOR EEN EPOXY TROFFELVLOER

Ben je in Bakel op zoek naar een vloer voor in een ruimte waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, zoals een ziekenhuis of restaurant? Dan is een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren een goede keuze. Omdat de vloer geen vloeistof doorlaat en bestand is tegen chemicaliën, is een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren geschikt voor dit soort werkruimtes.

Troffelvloer voor Bakel en omgeving 2 | Van Tol Vloeren

Een epoxy troffelvloer is vocht- en vuilafstotend

Ook in een industriële of commerciële omgeving, zoals een magazijn, garage, fabriek, of retail-omgeving komt een epoxy troffelvloer goed tot zijn recht. De epoxy troffelvloer is een vloer die al jaren met succes wordt toegepast en die naast zijn functionele kenmerken garant staat voor een mooie, strakke uitstraling:

  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Slip- en slijtvast
  • Slag- en stootvast
  • Sterk en duurzaam materiaal
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Chemicaliën resistent
  • Geluidsabsorberend
Troffelvloer voor Bakel en omgeving 3 | Van Tol Vloeren

Een epoxy troffelvloer is praktisch, sterk en mooi in elke ruimte

Een epoxy troffelvloer wordt met de hand getroffeld en is bijzonder sterk, vergelijkbaar met een tegelvloer. Van Tol Vloeren biedt keuze uit talloze kleuren en kleurencombinaties. Jouw epoxy troffelvloer kan dus naar elke smaak of ruimte worden aangepast. De epoxy troffelvloer in uni kleur wordt steeds vaker in woningen aangebracht.

Troffelvloer voor Bakel en omgeving 4 | Van Tol Vloeren

Een epoxy troffelvloer gaat jarenlang mee

Een epoxy troffelvloer zorgt voor een naadloze verbinding van alle ruimtes. Daarnaast voelt een epoxy troffelvloer warm aan en staat hij bekend om zijn stoere uitstraling. Een epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren is uiterst onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Daarnaast is de vloer vocht- en vuilafstotend, geluiddempend en uitstekend combineerbaar met moderne en trendy inrichtingen.

Een troffelvloer iets voor u?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een troffelvloer zijn? Neem telefonisch of per mail contact op met Van Tol Vloeren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

Troffelvloer voor Bakel en omgeving 5 | Van Tol Vloeren

Waarom Van Tol Vloeren?

Vloeren maken is onze passie en dat zie je terug in elke vloer die we opleveren. Ronald van Tol is jouw deskundig specialist in kunststof vloeren. Hij staat je vanaf het eerste moment bij en werkt samen met een team van ervaren professionals.

Ronald van Tol: “Ik sta garant voor vakwerk en een eerlijk advies. Ik kom graag naar je toe om je woning te bekijken en denk met je mee over een vloer die het beste past bij jouw wensen. Elke vloer gaat gepaard met een investering en dat verdient de allerbeste kwaliteit. Daarom maak ik elke vloer zelf. Zo ben je verzekerd van een verbluffend en hoogwaardig eindresultaat. De service van Van Tol Vloeren houdt pas op als je vloer naar volledige tevredenheid is aangebracht.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik in je privé-omgeving aan het werk ben en dat je het liefst zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe interieur. Ik vind het daarom belangrijk dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van mijn werkzaamheden. Samen met mijn team zet ik alles in het werk om de klus zo netjes mogelijk te laten verlopen.”

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Van Tol Vloeren beschikt over een showroom waar Ronald van Tol je graag persoonlijk ontvangt. De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. “Je bent van harte welkom om ons brede assortiment kunststof vloeren in diverse kleurstellingen met eigen ogen te bekijken. Ik geef je graag advies en uitleg over de mogelijkheden en resultaten.” - Ronald van Tol

TIP

Tegenwoordig word je overspoeld met allerlei fancy benamingen voor gietvloeren die niet anders zijn dan de vloeren die wij met de grootste zorg realiseren. Ons advies: laat je niet verleiden en ga voor kwaliteit.

Troffelvloer voor Bakel en omgeving 6 | Van Tol Vloeren
Troffelvloer voor Bakel en omgeving 7 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat