exclusieve vloeren

foto’s projecten Van Tol Vloeren

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

PU gietvloeren

Zoekt u een vloer die naadloos is comfort biedt en sfeer en design uitstraalt? Dan kunt u denken aan een PU gietvloer. Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing.

betonciré / cementgebonden gietvloeren

Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de Betonciré / cementgebonden gietvloer van Van Tol Vloeren uit Uden wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven. Wij leveren uitsluitend de Cemcolori vloer.

coatingvloeren

Zoekt u een coatingvloer met een moderne uitstraling die geschikt is voor vele doeleinden? Overweeg dan eens deze vloer want dankzij het vloersysteem is deze vloer aantrekkelijk geprijsd. Met dezelfde kwaliteit en hetzelfde onderhoudsgemak als een Epoxy gietvloer!

Troffelvloeren

Zoekt u een troffelvloer met een mooie, strakke uitstraling? Moet deze geen vloeistof doorlaten en voldoen aan hoge hygiënische eisen? Dan is een Epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren uit Uden een goede keuze. De vloer wordt met de hand getroffeld en is bijzonder sterk. Je ziet er ook niet snel vuil op.

marmerstone vloeren

Wilt u een vloer met allure en een natuurlijke uitstraling? Dan is een marmerstone vloer een geschikte keuze. De vloer lijkt op een grindvloer, maar heeft de exclusieve uitstraling van marmer. Van Tol Vloeren levert marmerstone vloeren in 12 natuurlijke kleuren.

bedrijfsvloeren

Er bestaat niet één standaard bedrijfsvloer. Wat bij uw bedrijf past, is helemaal afhankelijk van uw activiteiten, wensen en bedrijfscultuur. Heeft u een showroom, sportschool, kantoor of praktijk? Voor iedere toepassing is een geschikte bedrijfsvloer te vinden! De keuze en toepassingsmogelijkheden zijn enorm breed bij Van Tol Vloeren.

Projecten 53 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat