exclusieve vloeren

kom langs
in onze showroom

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK

X

Marmerstone vloer Nijmegen VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Marmerstone vloer Nijmegen: gun jij jezelf de luxe van een?

Ben je op zoek naar een vloer met allure en een natuurlijke uitstraling? Dan is een marmerstone vloer van Van Tol Vloeren een geschikte keuze. Een marmerstone vloer brengt rust en luxe in je interieur en is geliefd om zijn natuurlijke eigenschappen, zoals de unieke lichtbreking van marmer en de natuurlijke kleurschakeringen.

de voordelen van een marmerstone vloer

Een marmerstone vloer heeft een luxe uitstraling en past in elk interieur. Hij is slijtvast, kleurvast, sterk en duurzaam. De vloer is naadloos, onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en voelt warm aan. Daarbij is een marmerstone vloer niet glad, uitermate krasvast, uv-werend en onderhoudsarm.

  • Past in elk interieur
  • Beschikbaar in 12 natuurlijke kleuren
  • Slijtvast, sterk en duurzaam materiaal
  • Kleurvast
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluidsabsorberend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Voelt warm aan
  • Niet glad

Een marmerstone vloer van pure marmerkorrels

Voor een marmerstone vloer maakt Van Tol Vloeren gebruik van pure marmerkorrels die door de natuur gepolijst zijn. Een marmerstone vloer lijkt op een grindvloer, maar heeft de exclusieve uitstraling van marmer. Voor jouw marmerstone vloer biedt Van Tol Vloeren keuze uit maar liefst 12 natuurlijke kleuren.

Onderhoud van een marmerstone vloer

De marmerstone vloer is zeer goed te onderhouden en te reinigen. U kunt de vloer gemakkelijk stofzuigen. Overig vuil wordt door de vloer geabsorbeerd waardoor dit niet direct zichtbaar is. Om dit hardnekkiger vuil te verwijderen kunt u de vloer reinigen met water en reinigingsmiddel of met een waterstofzuiger. Kies bij reinigingsmiddelen voor een niet vetarme en milde werking.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Dit type vloer kan op vrijwel iedere ondervloer aangebracht worden na het egaliseren van de vloer.

Marmerstone vloer versus grindvloer

Bovenop zijn luxe uitstraling, kent een marmerstone vloer het gemak van een grindvloer. En net zoals een grindvloer wordt ook een marmerstone vloer naadloos gelegd. Je creëert hiermee ruimtelijkheid in je interieur. Kies jij voor een marmerstone vloer van Van Tol Vloeren?

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.
Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.
Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !