exclusieve vloeren

Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving voor particulieren en bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Marmerstone vloer in Schijndel

Wilt u een vloer in Schijndel met allure en een natuurlijke uitstraling? Dan is een marmerstone vloer een geschikte keuze.

De vloer lijkt op een grindvloer, maar heeft de exclusieve uitstraling van marmer. Van Tol Vloeren levert marmerstone vloeren in 12 natuurlijke kleuren.

Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving

de voordelen van een marmerstone vloer

Een marmerstone vloer heeft een luxe uitstraling en past in elk interieur. Hij is slijtvast, kleurvast, sterk en duurzaam. De vloer is naadloos, onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en voelt warm aan. Daarbij is een marmerstone vloer niet glad, uitermate krasvast, uv-werend en onderhoudsarm.

  • Past in elk interieur
  • Beschikbaar in 12 natuurlijke kleuren
  • Slijtvast, sterk en duurzaam materiaal
  • Kleurvast
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluidsabsorberend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Voelt warm aan
  • Niet glad
Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving 2 | Van Tol Vloeren

Een marmerstone vloer van pure marmerkorrels

Voor een marmerstone vloer maakt Van Tol Vloeren gebruik van pure marmerkorrels die door de natuur gepolijst zijn. Een marmerstone vloer lijkt op een grindvloer, maar heeft de exclusieve uitstraling van marmer. Voor jouw marmerstone vloer biedt Van Tol Vloeren keuze uit maar liefst 12 natuurlijke kleuren.

Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving 3 | Van Tol Vloeren

Onderhoud van een marmerstone vloer

De marmerstone vloer is zeer goed te onderhouden en te reinigen. U kunt de vloer gemakkelijk stofzuigen. Overig vuil wordt door de vloer geabsorbeerd waardoor dit niet direct zichtbaar is. Om dit hardnekkiger vuil te verwijderen kunt u de vloer reinigen met water en reinigingsmiddel of met een waterstofzuiger. Kies bij reinigingsmiddelen voor een niet vetarme en milde werking.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Marmerstone vloer versus grindvloer

Bovenop zijn luxe uitstraling, kent een marmerstone vloer het gemak van een grindvloer. En net zoals een grindvloer wordt ook een marmerstone vloer naadloos gelegd. Je creëert hiermee ruimtelijkheid in je interieur. Kies jij voor een marmerstone vloer van Van Tol Vloeren?

Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving

Waarom Van Tol Vloeren?

Vloeren maken is onze passie en dat zie je terug in elke vloer die we opleveren. Ronald van Tol is jouw deskundig specialist in kunststof vloeren. Hij staat je vanaf het eerste moment bij en werkt samen met een team van ervaren professionals.

Ronald van Tol: “Ik sta garant voor vakwerk en een eerlijk advies. Ik kom graag naar je toe om je woning te bekijken en denk met je mee over een vloer die het beste past bij jouw wensen. Elke vloer gaat gepaard met een investering en dat verdient de allerbeste kwaliteit. Daarom maak ik elke vloer zelf. Zo ben je verzekerd van een verbluffend en hoogwaardig eindresultaat. De service van Van Tol Vloeren houdt pas op als je vloer naar volledige tevredenheid is aangebracht.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik in je privé-omgeving aan het werk ben en dat je het liefst zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe interieur. Ik vind het daarom belangrijk dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van mijn werkzaamheden. Samen met mijn team zet ik alles in het werk om de klus zo netjes mogelijk te laten verlopen.”

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Van Tol Vloeren beschikt over een showroom waar Ronald van Tol je graag persoonlijk ontvangt. De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. “Je bent van harte welkom om ons brede assortiment kunststof vloeren in diverse kleurstellingen met eigen ogen te bekijken. Ik geef je graag advies en uitleg over de mogelijkheden en resultaten.” - Ronald van Tol

TIP

Tegenwoordig word je overspoeld met allerlei fancy benamingen voor gietvloeren die niet anders zijn dan de vloeren die wij met de grootste zorg realiseren. Ons advies: laat je niet verleiden en ga voor kwaliteit.

Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving 4 | Van Tol Vloeren
Marmerstone vloer voor Schijndel en omgeving 5 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat