exclusieve vloeren

exclusieve vloeren met een unieke uitstraling

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

voor particulieren

Prachtige duurzamen kunststofvloeren voor in de huiskamer, hal, garage of badkamer? 

Bij Van Tol Vloeren kunt u terecht voor een eerlijk advies. Want er zijn diverse mogelijkheden waar u wellicht nog geen weet van heeft.

Laat u daarom goed adviseren.  

Van Tol Vloeren maakt strakke naadloze vloeren geheel op maat en in uiteenlopende kleuren.

voor bedrijven

De ideale vloer voor uw bedrijfsruimte.

Hygiënisch, slijtvast en geschikt voor vrijwel elke ondergrond. En leverbaar in elke gewenste kleur. 

Wij hebben veel expertise en ervaring in huis. Onze zakelijk klanten vindt u ondermeer bij garages, winkels, showrooms, in de mechanische industrie en de consumptieve sector.

Maar ook de ZZP-er die vanuit huis werkzaam is bedienen wij!

Ons 4-stappenplan naar een succesvol eindresultaat

Gietvloer

Gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen in 1 keer aangebracht worden zonder voegen. Een gietvloer kan in iedere gewenste RAL kleur en kleurencombinaties worden samengesteld. Gietvloeren hebben een dikte van ca. 3mm.

 

coatingvloer

Een coatingvloer lijkt in veel opzichten op een gietvloer. Het verschil tussen de twee is dat de coatingvloer een veel dunnere laagdikte heeft. De coatingvloer bestaat uit twee lagen, de vloer wordt eerst geïmpregneerd en vervolgens afgelakt.

 

troffelvloer

roffelvloeren zijn zowel industrieel als privé zeer goed toepasbaar. Een troffelvloer heeft vele voordelen. Naast dat een troffelvloer er prachtig strak en minimalistisch uitziet is deze ook bestand tegen zware mechanische en chemische belasting.

 

marmerstone vloer

De marmerstone vloer is een unieke vloerbedekking. Het lijkt op een grindvloer alleen dan met de exclusieve uitstraling van marmerstone.

siergrindvloer

Een unieke vloer met een persoonlijk tintje die natuurlijk aanvoelt. Een stijlvolle, makkelijke en ook nog eens een slijtvaste vloer. Een siergrind vloer geeft je die mogelijkheden.

 

bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren niet alleen mooi, Maar ook multifunctioneel, hygiënisch en praktisch in onderhoud. Afgewerkt met een coating die optimale bescherming biedt.

 

cementgebonden gietvloer

Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de cementgebonden gietvloer wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven.

 

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This