exclusieve vloeren

coatingvloeren voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Coatingvloer in Veghel

Zoekt u een coatingvloer in Veghel met een moderne uitstraling die geschikt is voor vele doeleinden? Overweeg dan eens deze vloer want dankzij het vloersysteem is deze vloer aantrekkelijk geprijsd. Met dezelfde kwaliteit en hetzelfde onderhoudsgemak als een Epoxy gietvloer!

Een coatingvloer bestaat uit twee lagen die per laag dunner zijn dan de lagen van een Epoxy gietvloer. Deze vloer is meestal niet dikker dan één millimeter. De vloer is uitermate geschikt voor ruimtes die minder zware belasting vereisen. Denk aan een loods, opslag, galerij of garagebox. De toplaag van de vloer lakken wij in de door u gewenste kleur. Bij Van Tol Vloeren zijn coatingvloeren in elke RAL-kleur verkrijgbaar. De toplaag heeft een matte- of zijdeglansuitstraling.

voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer is zeer slijtvast, vochtwerend, vuilwerend en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast is een coatingvloer volledig naad- en porieloos, waardoor hij garant staat voor een strakke uitstraling. Evenals de epoxy gietvloer is een coatingvloer zeer onderhoudsvriendelijk.

- Onderhoudsvriendelijk
- Naadloos
- Vloeistofdicht
- Bestand tegen chemicaliën
- Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
- Geschikt voor vloerverwarming
- Op bijna alle ondergronden aan te brengen
- Ook aan te brengen op wanden

De coatingvloer: prijstechnisch een interessante optie

Coatingvloeren zijn meestal iets aantrekkelijker geprijsd dan gietvloeren en daardoor een zeer interessante optie. Kies je voor een coatingvloer van Van Tol Vloeren, dan profiteer je van dezelfde kwaliteit en hetzelfde onderhoudsgemak als een epoxy gietvloer.

Let wel, omdat een coatingvloer een 2 laags rolsysteem is blijven oneffenheden in de ondervloer zichtbaar.

Onderhoud van een coatingvloer

Deze vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de dichte structuur in de toplaag neemt de vloer geen stof en vuil op. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te houden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een coatingvloer iets voor u?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een coatingvloer zijn? Neem telefonisch of per mail contact op met Van Tol Vloeren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This