exclusieve vloeren

Coatingvloer Zeeland voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Een coatingvloer in Zeeland voor in een loods, opslag, galerij of garagebox

Een coatingvloer is een volwaardige epoxy coating. De coatingvloer bestaat uit twee lagen die per laag dunner zijn dan de lagen van een epoxy gietvloer. Doordat een coatingvloer minder volume heeft, is hij uitermate geschikt voor ruimtes die minder zware belasting vereisen, zoals een loods, opslag, galerij of garagebox.

De coatingvloer is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur

Een coatingvloer is meestal niet dikker dan één millimeter en de toplaag heeft een zijdeglans uitstraling. De toplaag van de coatingvloer lakken we voor je in de gewenste kleur. Bij Van Tol Vloeren zijn coatingvloeren in elke RAL-kleur verkrijgbaar.

Coatingvloer Zeeland

voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer is zeer slijtvast, vochtwerend, vuilwerend en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast is een coatingvloer volledig naad- en porieloos, waardoor hij garant staat voor een strakke uitstraling. Evenals de epoxy gietvloer is een coatingvloer zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Op bijna alle ondergronden aan te brengen
  • Ook aan te brengen op wanden
Coatingvloer Zeeland

De coatingvloer: prijstechnisch een interessante optie

Coatingvloeren zijn meestal iets aantrekkelijker geprijsd dan gietvloeren en daardoor een zeer interessante optie. Kies je voor een coatingvloer van Van Tol Vloeren, dan profiteer je van dezelfde kwaliteit en hetzelfde onderhoudsgemak als een epoxy gietvloer.

Let wel, omdat een coatingvloer een 2 laags rolsysteem is blijven oneffenheden in de ondervloer zichtbaar.

Coatingvloer Zeeland 2 | Van Tol Vloeren

Onderhoud van een coatingvloer

Deze vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de dichte structuur in de toplaag neemt de vloer geen stof en vuil op. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te houden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een coatingvloer iets voor u?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een coatingvloer zijn? Neem telefonisch of per mail contact op met Van Tol Vloeren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

Coatingvloer Zeeland 3 | Van Tol Vloeren

Waarom Van Tol Vloeren?

Vloeren maken is onze passie en dat zie je terug in elke vloer die we opleveren. Ronald van Tol is jouw deskundig specialist in kunststof vloeren. Hij staat je vanaf het eerste moment bij en werkt samen met een team van ervaren professionals.

Ronald van Tol: “Ik sta garant voor vakwerk en een eerlijk advies. Ik kom graag naar je toe om je woning te bekijken en denk met je mee over een vloer die het beste past bij jouw wensen. Elke vloer gaat gepaard met een investering en dat verdient de allerbeste kwaliteit. Daarom maak ik elke vloer zelf. Zo ben je verzekerd van een verbluffend en hoogwaardig eindresultaat. De service van Van Tol Vloeren houdt pas op als je vloer naar volledige tevredenheid is aangebracht.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik in je privé-omgeving aan het werk ben en dat je het liefst zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe interieur. Ik vind het daarom belangrijk dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van mijn werkzaamheden. Samen met mijn team zet ik alles in het werk om de klus zo netjes mogelijk te laten verlopen.”

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Van Tol Vloeren beschikt over een showroom waar Ronald van Tol je graag persoonlijk ontvangt. De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. “Je bent van harte welkom om ons brede assortiment kunststof vloeren in diverse kleurstellingen met eigen ogen te bekijken. Ik geef je graag advies en uitleg over de mogelijkheden en resultaten.” - Ronald van Tol

TIP

Tegenwoordig word je overspoeld met allerlei fancy benamingen voor gietvloeren die niet anders zijn dan de vloeren die wij met de grootste zorg realiseren. Ons advies: laat je niet verleiden en ga voor kwaliteit.

Coatingvloer Zeeland 4 | Van Tol Vloeren
Coatingvloer Zeeland 5 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat