exclusieve vloeren

cementgebonden gietvloer voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Cementgebonden gietvloer in Oirschot

Gaat u in Oirschot voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de cementgebonden gietvloer van Van Tol Vloeren uit Uden wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven. Wij leveren uitsluitend de Cemcolori vloer.
De cementgebonden gietvloer wordt opgebouwd uit twee of meer lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten. Voor gebruik in vochtige ruimten, zoals de badkamer, is deze vloer niet zo geschikt. U kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of polyurethaan (PU) gietvloer.

Cementgebonden gietvloer: mooier met de jaren

Een cementgebonden gietvloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is praktisch in het dagelijks gebruik. Het cement hecht op vrijwel elke ondergrond en de vloer maakt van alle ruimtes in huis een naadloze eenheid. Het leuke is dat de cementgebonden gietvloer in de loop der jaren steeds mooier en unieker wordt.

- Duurzaam design
- Slijtvast & onderhoudsvriendelijk
- Industriële, moderne betonlook
- Vloerverwarming is mogelijk
- Het is mogelijk over uw oude tegelvloer heen te plaatsen
- Geschikt voor vrijwel iedere oppervlakte

Kies jij voor de industriële betonlook van een cementgebonden gietvloer?

Niet alleen in woningen wordt een cementgebonden gietvloer veelvuldig gelegd; ook in kantoren, fabrieken, winkels en showrooms is de cementgebonden gietvloer een ware trend. Van Tol Vloeren levert uitsluitend de Cemcolori en Leebeton vloer. We vertellen je graag persoonlijk meer over deze twee typen cementgebonden gietvloer.

Een cementgebonden gietvloer: vocht- en vuilafstotend

De cementgebonden gietvloer wordt opgebouwd uit twee of meerdere lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten. Voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is de cementgebonden gietvloer minder geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of een polyurethaan gietvloer.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een cementgebonden gietvloer iets voor u?

Denkt u aan een cementgebonden gietvloer voor uw interieur of werkruimte? Van Tol Vloeren geeft u graag advies over een geschikte vloer.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This