exclusieve vloeren

Cementgebonden gietvloer Ravenstein voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Cementgebonden gietvloer: een stoere gietvloer van betonciré, ook in Ravenstein!

Razend populair is hij, de cementgebonden gietvloer: een vloer die bekend staat om zijn stoere betonlook. De cementgebonden gietvloer is een betonciré vloer die naast uiterst modern ook nog eens erg gemakkelijk in het onderhoud is. Een cementgebonden gietvloer van Van Tol Vloeren staat bekend om zijn stoere, industriële uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk hedendaags interieur.

Cementgebonden gietvloer Ravenstein

Cementgebonden gietvloer: mooier met de jaren

Een cementgebonden gietvloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is praktisch in het dagelijks gebruik. Het cement hecht op vrijwel elke ondergrond en de vloer maakt van alle ruimtes in huis een naadloze eenheid. Het leuke is dat de cementgebonden gietvloer in de loop der jaren steeds mooier en unieker wordt.

  • Duurzaam design
  • Slijtvast & onderhoudsvriendelijk
  • Industriële, moderne betonlook
  • Vloerverwarming is mogelijk
  • Het is mogelijk over uw oude tegelvloer heen te plaatsen
  • Geschikt voor vrijwel iedere oppervlakte
Cementgebonden gietvloer Ravenstein

Kies jij voor de industriële betonlook van een cementgebonden gietvloer?

Niet alleen in woningen wordt een cementgebonden gietvloer veelvuldig gelegd; ook in kantoren, fabrieken, winkels en showrooms is de cementgebonden gietvloer een ware trend. Van Tol Vloeren levert uitsluitend de Cemcolori en Leebeton vloer. We vertellen je graag persoonlijk meer over deze twee typen cementgebonden gietvloer.

Ook voor uw Cementgebonden gietvloer Ravenstein kunt u bij Van Tol Vloeren terecht!

Een cementgebonden gietvloer: vocht- en vuilafstotend

De cementgebonden gietvloer wordt opgebouwd uit twee of meerdere lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten. Voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is de cementgebonden gietvloer minder geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of een polyurethaan gietvloer.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een cementgebonden gietvloer iets voor u?

Denkt u aan een cementgebonden gietvloer voor uw interieur of werkruimte? Van Tol Vloeren geeft u graag advies over een geschikte vloer.

Cementgebonden gietvloer Ravenstein

Waarom Van Tol Vloeren?

Vloeren maken is onze passie en dat zie je terug in elke vloer die we opleveren. Ronald van Tol is jouw deskundig specialist in kunststof vloeren. Hij staat je vanaf het eerste moment bij en werkt samen met een team van ervaren professionals.

Ronald van Tol: “Ik sta garant voor vakwerk en een eerlijk advies. Ik kom graag naar je toe om je woning te bekijken en denk met je mee over een vloer die het beste past bij jouw wensen. Elke vloer gaat gepaard met een investering en dat verdient de allerbeste kwaliteit. Daarom maak ik elke vloer zelf. Zo ben je verzekerd van een verbluffend en hoogwaardig eindresultaat. De service van Van Tol Vloeren houdt pas op als je vloer naar volledige tevredenheid is aangebracht.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik in je privé-omgeving aan het werk ben en dat je het liefst zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe interieur. Ik vind het daarom belangrijk dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van mijn werkzaamheden. Samen met mijn team zet ik alles in het werk om de klus zo netjes mogelijk te laten verlopen.”

 

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Van Tol Vloeren beschikt over een showroom waar Ronald van Tol je graag persoonlijk ontvangt. De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. “Je bent van harte welkom om ons brede assortiment kunststof vloeren in diverse kleurstellingen met eigen ogen te bekijken. Ik geef je graag advies en uitleg over de mogelijkheden en resultaten.” - Ronald van Tol

 

TIP

Tegenwoordig word je overspoeld met allerlei fancy benamingen voor gietvloeren die niet anders zijn dan de vloeren die wij met de grootste zorg realiseren. Ons advies: laat je niet verleiden en ga voor kwaliteit.

Cementgebonden gietvloer Ravenstein 2 | Van Tol Vloeren
Cementgebonden gietvloer Ravenstein 3 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat