exclusieve vloeren

kom langs
in onze showroom

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK

X

Betoncire vloer VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

De betonciré vloer: een stoere cementgebonden gietvloer

Razend populair is hij, de betonciré vloer: een vloer die bekend staat om zijn stoere betonlook. De betonciré vloer is een vloer van woonbeton die naast uiterst modern ook nog eens erg gemakkelijk in het onderhoud is. Een betonciré vloer van Van Tol Vloeren staat bekend om zijn stoere, industriële uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk hedendaags interieur.  

Een betonciré vloer wordt mooier met de jaren

Een betonciré vloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is praktisch in het dagelijks gebruik. Het cement hecht op vrijwel elke ondergrond en de vloer maakt van alle ruimtes een naadloze eenheid. Het leuke is dat een betonciré vloer van Van Tol Vloeren in de loop der jaren steeds mooier en unieker wordt.

  • Duurzaam design
  • Slijtvast & onderhoudsvriendelijk
  • Industriële, moderne betonlook
  • Vloerverwarming is mogelijk
  • Het is mogelijk over uw oude tegelvloer heen te plaatsen
  • Geschikt voor vrijwel iedere oppervlakte
  • Betonciré is niet slag- en stootvast
  • Een Betonciré vloer is kwetsbaar want het heeft de hardheid van een houten vloer waarbij butsen en deukjes ontstaan in der loop der tijd

Wist u dat….het beter is om geen rubber voor werpen zoals deurmatten op een PU-gietvloer te gebruiken? Rubber bevat weekmakers die op een giet vloer gele vlekken kunnen achterla ten. Deze vlekken zijn niet meer te verwijderen. U kunt een speciaal onderkleed onder een rubber deurmat leggen om zulke vlekken te voorkomen.

Kies jij voor de industriële betonlook van een betonciré vloer?

Niet alleen in woningen wordt een betonciré vloer veelvuldig gelegd; ook in kantoren, fabrieken, winkels en showrooms is de betonciré vloer een ware trend. Van Tol Vloeren levert uitsluitend de Cemcolori en Leefbeton vloer. We vertellen je graag persoonlijk over deze twee typen betonciré vloer.

Een betonciré vloer: vocht- en vuilafstotend

Een betonciré vloer wordt opgebouwd uit twee of meerdere lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten. Voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is de betonciré vloer minder geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of een polyurethaan gietvloer.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Dit type vloer kan op vrijwel iedere ondervloer aangebracht worden na het egaliseren van de vloer.

Een betonciré vloer iets voor u?

Denkt u aan een betonciré vloer voor uw interieur of werkruimte? Van Tol Vloeren geeft u graag advies over een geschikte vloer.

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.
Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.
Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !