exclusieve vloeren

Betonciré vloer voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

De betonciré vloer: een stoere cementgebonden gietvloer

Razend populair is hij, de betonciré vloer: een vloer die bekend staat om zijn stoere betonlook. De betonciré vloer is een vloer van woonbeton die naast uiterst modern ook nog eens erg gemakkelijk in het onderhoud is. Een betonciré vloer van Van Tol Vloeren staat bekend om zijn stoere, industriële uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk hedendaags interieur.  

Betonciré vloer

Een betonciré vloer wordt mooier met de jaren

Een betonciré vloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is praktisch in het dagelijks gebruik. Het cement hecht op vrijwel elke ondergrond en de vloer maakt van alle ruimtes een naadloze eenheid. Het leuke is dat een betonciré vloer van Van Tol Vloeren in de loop der jaren steeds mooier en unieker wordt.

  • Duurzaam design
  • Slijtvast & onderhoudsvriendelijk
  • Industriële, moderne betonlook
  • Vloerverwarming is mogelijk
  • Het is mogelijk over uw oude tegelvloer heen te plaatsen
  • Geschikt voor vrijwel iedere oppervlakte
Betonciré vloer 2 | Van Tol Vloeren

Kies jij voor de industriële betonlook van een betonciré vloer?

Niet alleen in woningen wordt een betonciré vloer veelvuldig gelegd; ook in kantoren, fabrieken, winkels en showrooms is de betonciré vloer een ware trend. Van Tol Vloeren levert uitsluitend de Cemcolori en Leefbeton vloer. We vertellen je graag persoonlijk over deze twee typen betonciré vloer.

Betonciré vloer 3 | Van Tol Vloeren

Een betonciré vloer: vocht- en vuilafstotend

Een betonciré vloer wordt opgebouwd uit twee of meerdere lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten. Voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is de betonciré vloer minder geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of een polyurethaan gietvloer.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een betonciré vloer iets voor u?

Denkt u aan een betonciré vloer voor uw interieur of werkruimte? Van Tol Vloeren geeft u graag advies over een geschikte vloer.

Betonciré vloer 4 | Van Tol Vloeren

Waarom Van Tol Vloeren?

Vloeren maken is onze passie en dat zie je terug in elke vloer die we opleveren. Ronald van Tol is jouw deskundig specialist in kunststof vloeren. Hij staat je vanaf het eerste moment bij en werkt samen met een team van ervaren professionals.

Ronald van Tol: “Ik sta garant voor vakwerk en een eerlijk advies. Ik kom graag naar je toe om je woning te bekijken en denk met je mee over een vloer die het beste past bij jouw wensen. Elke vloer gaat gepaard met een investering en dat verdient de allerbeste kwaliteit. Daarom maak ik elke vloer zelf. Zo ben je verzekerd van een verbluffend en hoogwaardig eindresultaat. De service van Van Tol Vloeren houdt pas op als je vloer naar volledige tevredenheid is aangebracht.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik in je privé-omgeving aan het werk ben en dat je het liefst zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe interieur. Ik vind het daarom belangrijk dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van mijn werkzaamheden. Samen met mijn team zet ik alles in het werk om de klus zo netjes mogelijk te laten verlopen.”

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Van Tol Vloeren beschikt over een showroom waar Ronald van Tol je graag persoonlijk ontvangt. De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. “Je bent van harte welkom om ons brede assortiment kunststof vloeren in diverse kleurstellingen met eigen ogen te bekijken. Ik geef je graag advies en uitleg over de mogelijkheden en resultaten.” – Ronald van Tol

TIP

Tegenwoordig word je overspoeld met allerlei fancy benamingen voor gietvloeren die niet anders zijn dan de vloeren die wij met de grootste zorg realiseren. Ons advies: laat je niet verleiden en ga voor kwaliteit.

Betonciré vloer 5 | Van Tol Vloeren

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

WhatsApp chat